דף בית > %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD >
מרק עגבניות קר - קל, מהיר ובריא / מאת: מרים דון
מחקר מראה שבמיץ עגבניות יש יותר ויטמינים מכל דבר אחר, ואף יותר מרסק או אפילו אכילת העגבניות עצמם. הסיבה לכך נעוצה בכך שבכוס מיץ עגבניות יש יותר עגבניות מאשר בקופסת רסק עגבניות או מאשר בעגבניה אחת.
מצרכים למרק ל-4 אנשים:
1 ליטר מיץ עגבניות
(לא לקנות מיץ עגבניות עם תוספת מלח ולא להוסיף מלח - המשפחה יכולה להוסיף בשולחן אבל מלח לא טוב בשבילנו)
מיץ מרבע לימון
תבלינים - פלפל, בזיליקום
2 בצלים ירוקים
חצי פלפל ירוק
פלפל צהוב או כתום
1 מלפפון
אופן ההכנה
חוץ מהמיץ עגבניות, להכניס לרסק את הכל ב"מג'ימיקס" או אם אין, אז לחתוך לחתיכות קטנות את כל הירקות, כמו סלט ישראלי.
להכניס את הכל לכלי גדול ויפה להגשה
להוסיף את מיץ העגבניות ולערבב.
לשים במקרר למשך כמה שעות - [מומלץ לשים במקרר יום לפני ההגשה], ולהגיש ישר לשולחן
בתיאבון !